Hjem
FASTE REGELMÆSSIGE ARRANGEMENTER I SCT. JOHANNES KIRKE
HVER UGE ANDET REGELMÆSSIGT
Søndag Søndag
gtHøjmesse / Søndags gudstjeneste
De fleste søndage er der gudstjenester både kl. 9:30 og kl. 11:00
Der er altergang / nadver i dem begge, og der kan også være dåb i begge.
Tjenesten kl 9:30 er en traditionel gudstjeneste med kirkeorgel. Den kl. 11:00 indholder mere moderne lovsang. Her har vi guitar andre rytmiske instrumenter med. Nogle dage i året er der kun en gudstjeneste. Gudstjenesternes tider er annoncere i kirkebladet og i kirkens kalender.
Vi har også et ekstra tilbud til børnefamilier med småbørn. i kirkens bagerste venstre hjørne er der indrettet et børnerum. Her kan man følge med i prædikenen samtidig med, at man kan lade børnene lege.
 
Mandag Mandag
  b og uB & U Gudstjenester
3 gange hvert år afholdes Børn og Unge Gudstjenester, hvor KFUM-Spejderne og FDF også medvirker. Gudstjenesterne afholdes både i kirken, men lejlighedsvis også udendørs forskellige steder.
(Se kalender for disse tjenester HER)
Tirsdag Tirsdag
logoAndagt
Tirsdag formiddag kl. 10:00 er der en halv times andagt i kirkens dåbslokale. Man går ind i kirken, og finder lokalet i venstre side af kirken. Gangen i andagten er: Salme - læsning af dagens bibeltekst - et par ord om teksten - fælles bøn - salme. Alle er velkomne!

 

logoSpætten (børneklub)
Kirkens børneklub med børn fra 4 - 8 år samles i kirkens lokaler kl. 14:30 - 16.
Der er altid mange børn. Der fortælles bibelhistorier, leges, laves aktiviteter, spises brød, frugt med saftevand.
 
Onsdag Onsdag
logoCafé Johannes
Hver uge kl. 14-16 bliver Glassalen indrettet som hyggelig cafe. Sognemedhjæler Tove Jessen og nogle frivillige finder cafeens ting frem, og dem der har bagt til cafeen kommer med deres lækre ting.
 
Gudstjeneste på Vesterled
Herning områdets præster skiftes til at afholde gudstjenester kl 14:00 på plejecenteret.
 
logoStilhed med Gud
Søg stilhed med Gud midt i en travl hverdag. Kom til eftermiddagsbøn i Sct Johannes Kirke. Vi begynder med at synge en salme, hvorefter der læses et stykke fra bibelen. Herefter er der fri bøn. Efterfulgt af en fast bøn og Fadervor. Tid: Onsdag kl. 16:30 - 17:00, Sted: Lille Sal. Nærmere info: Ingibjørg Christensen. Mobil: 23 41 42 93!
 
logoIXTYS (Juniorklub)
Kirkens juniorklub med unge fra 9 - 13 år samles i kirkens lokaler kl. 18:30 - 20:30.
Klubbens lokaler ligger på 1. og 2. sal i kirketårnet. Kom og vær med, eller få et program for den kommende tid (se mere her)
 
Torsdag Torsdag
logoØrrnereden (legestue)
Sognemedhjælperen samler kirkens legestue om formiddagen kl. 9:30 - 11:30. Børn fra 0 - 3 år kan være med. De voksne hygger sig med kaffe m.m. og børnene leger på gulvet i tæpper og lagesager. Der er også program med musik og sanglege. (Se også her)
Aktion Børnehjælp
Aktion Børnehjælp var før i tiden kendt som Mother Teresa. Mange bidrager privat til at skaffe tøj til børn i Indien. Aktion Børnehjælp mødes i Glassalen jævnligt, for at samle tingene.
Gudstjeneste på Aktivcentret
Gudstjenesterne er torsdage kl. 14:00.
For yderligere oplysninger se da program på Aktivcentret, eller tal med en af præsterne.
Sogneaften
Menighedsarbejdet prøver at afholder sogneaftner ca. en gang hver måned, den første torsdag i måneden kl. 19:30. Her inviteres foredragsholdere af forskellig art. Programmert for disse aftner finder du HER.
 

logoIM-Møder
3. torsdag i måneden inviteres forskellige talere, der forkynder det kristne budskab. Der er lovsang. Forudgående bedemøde kl 19:00. Alle er velkomne!

Fredag Fredag
   
Lørdag Lørdag
   
- Sct. Johannes Kirke - Fredhøj Allé - 7400 Herning -