KONFIRMAND 2022-23
Vestervangskolens 7A og 7B

Kirkens konfirmand logo


Facebook Instagram YouTube

INDSKRIVNING & START

HOLD der konfirmeres 2023

Du kan tilmelde dit barn til konfirmationsforberedelse og konfirmation med dit NemID. Ved fælles forældremyndighed skal begge forældre give samtykke på tilmeldingen. Hvis dit barn er døbt i udlandet eller et andet kristent trossamfund, skal vi bruge en kopi af dåbsattesten.

HUSK - inden du går videre til NemID, så er der forskel på kirkens navn her lokalt og inden i myndighedernes system. Vores kirke hedder Sct. Johannes Kirke, det står på grundstenen i kirken, men myndighederne inde i NemID, har bestemt sig for at kalde alle disse kirken for SANKT. Altså søg efter Sankt Johannes Kirke, Herning!!!!Den digitale konfirmandtilmelding er åben i bestemt tidsrum. Hvis du har brug for at tilmelde dit barn uden om systemet, eller behøver hjælp til tilmeldingen, er du velkommen til at kontakte kirkekontoret på tlf: 97 12 23 38.
Du kan også tale med vore præster.

Holdene begynder undervisning i uge 36. 

KONFIRMATION

FOR VESTERVANGSKOLEN
Inddelingen for konfirmander 2023 kender vi ikke endnu.

Specialklassernes elever skal bare følge 7.A, 7.B eller 7.C alt efter hvad der passer bedst for eleven og forældre.

Vi plejer i Sct. Johannes Kirke at konfirmere Vestervangskolens 7.A+7.B sidste søndag i april. Hvis 7.C findes, så benyttes første søndag i maj. Vi sender den første information ud til forældre via klasserne i skolen. Yderligere info kan fås hos præsterne.

Bemærk tingene kan ændres, hvis kommunen blander sig inden 7.klasserne er sammensat.