KONCERTER

Sct. Johannes Kirke har også udbredt oplysninger om arrangementerne på Facebook tilhørende de enkelte områder.!

Kirchhoff Gospel Kvartet synger julen ind
Søndag den 25. november kl. 14:30 - (Der er billetsalg fra kl. 14.)

Traditionen tro inviterer Henriette Kirchhoff Schjørring til Julekoncert i Sct. Johannes Kirke.
I år søndag d. 25. november og med en ny musikalsk konstellation, Kirchhoff Gospel Kvartet. Kvartetten består af følgende: Henriette Kirchhoff Schjørring (vokal) Henrik Tjagvad (piano) Lene Svendsen-Tune (vokal) Maria Haugaard Kristiansen (vokal) Disse 4 artister kan noget ganske særligt sammen på den musikalske scene og ser frem til at synge for og med jer alle. Repertoiret er nøje udvalgt og rummer bl.a. smukke juleklassikere, gospelballader og uptempo-numre. Kvartetten ønsker at give publikum en særlig oplevelse, der rummer masser af julestemning, glæde, nærvær og hjertevarme.

CAROLINE HENDERSON JULEKONCERT
Tirsdag den 27. november - kl. 20:00

Caroline Henderson i Sct. Johannes Kirke. Billet købes via ticketmaster.dk. Caroline Henderson startede en tradition tilbage i 2010 med at lave julekoncerter i kirker landet over. I 2017 spillede hun over 40 udsolgte julekoncerter rundt i forskellige danske byer. I år besøger hun Sct. Johannes Kirke sammen med sin faste pianist Nikolaj Hess og multi-instrumentalisten Gustaf Ljunggren. De leverer en stemningsfuld koncert, der både har gamle klassikere og julesange på repertoiret.

HERNING KONCERTORKESTER
Tirsdag den 4. december - kl. 19:30

Julekoncerten er et udpluk af iørefaldende klassiske numre af bl.a. Steve Cortland, Jacob de Haan og David Marshall. Desuden spilles der en række dejlige julemelodier - både danske og engelske - og der vil være fællessang med orkestret.

”Nu kom der bud fra englekor at Gud herned vil stige”
Mandag den 10. december - kl. 19:30

Herning Korforenings juleprojektkor inviterer sammen med Skt. Johannes Kirke til en stund med tid til fordybelse i julehøjtidens mysterier via kendte og elskede salmer, danske og nogle engelske. Vi lader den inderlige musik og teksten lyse for os på vor vej til barnets fødsel i Betlehem og samhørigheden mennesker imellem. Vi vil gerne give plads til, at glæden, julefreden og den velgørende indre stilhed kan finde vej til os, mens vi holder en pause fra verdens larm. Vi synger for jer, og vi synger sammen med jer. I spidsen for koret står vores unge musikalske dirigent Søren Bormann. Søren har trådt sine barnesko i Herning Kirkes Drengekor og sidenhen blandt andet læst musik i Århus. Søren arbejder ambitiøst og med godt humør, så vi får sunget noget rigtig god og dejlig musik i koret – og nu altså god julemusik.