KONCERTER

Sct. Johannes Kirke har også udbredt oplysninger om arrangementerne på Facebook tilhørende de enkelte områder.!

CAROLINE HENDERSON JULEKONCERT
SE VIDEO !

Tirsdag den 26. november 2019 - kl. 20:00

Caroline Henderson i Sct. Johannes Kirke. Billet købes via ticketmaster.dk.

CAROLINE HENDERSON TAGER FOR TIENDE ÅR I TRÆK PÅ TURNÉ MED SINE JULEKONCERTER

I år er det 10 år siden Caroline havde en drøm om at genoplive sine barndomsminder fra dengang hendes familie var bosiddende i Paris. En veletableret familie tradition var nemlig en koncert i den svenske kirke hver jul.
I 2010 blev fire udsolgte julekoncerter i Christians Kirke, København startskuddet til en efterhånden cementeret tradition for rigtig mange danskere. For siden dengang er koncerterne år for år blevet udvidet til en større og mere omfattende turné fordelt over hele landet. I 2018 blev det til hele 44 julekoncerter i Danmark med over 17.000 solgte billetter.
Til en julekoncert med Caroline Henderson opstår der en helt særlig stemning af hjertevarme i kirkerummet. Publikum bliver fyldt op af den smukke musik, hvor både gamle klassikere og velkendte julesange er på repertoiret. Carolines varme vokal omfavner publikum, og danner rammen om de populære julekoncerter som igen i år kan opleves sammen med Carolines musikalske soulmates, pianist Nikolaj Hess og guitarist Gustaf Ljunggren.
Caroline udtaler: ”Jeg oplever at vi alle har en lidt dybere forbindelse til os selv og vores følelser, når vi er i et kirkerum. Julekoncerterne er hjerternes fest, når musikken får frit spil i det unikke nærvær, som opstår mellem os på scenen og publikum. Det er koncerternes omdrejningspunkt. Jeg føler faktisk, at vi holder jul under hver eneste koncert”.

HERNING KONCERTORKESTER
Tirsdag den 3. december 2019 - kl. 19:30

Julekoncerten er et udpluk af iørefaldende klassiske numre. Desuden spilles der en række dejlige julemelodier - både danske og engelske - og der vil være fællessang med orkestret.

JULEKONCERT - VOICES BY HEART
Søndag den 8. december 2019 - kl. 15:00

Voices By Heart består af omkring 35 sangere og dirigent Henriette Kirchhoff Schjørring, og vi glæder os meget til at synge for og med jer. Repertoiret er blandet, lige fra uptempo gospel til smukke ballader samt et twist af nogle af julens sange. Kom og vær en del af denne skønne koncert og oplev julestemning, glæde, god energi, nærvær, gospel og hjertevarme. Koret akkompagneres af to dygtige musikere, Michael Ammitzbøll Jæger (flygel) & Jimmi Bech (cajun). Koncerten slutter omkring kl. 16.20/16.30. Billetsalg online på https://voicesbyheart.billet.dk samt ved indgangen fra kl. 14.30 (begrænset antal billetter ved indgangen)

JULEN HAR ENGLELYD - Herning Korforening
Torsdag den 12. december 2019 - kl. 19:30

Julen har dufte, smage, og sine særlige symboler. Men hvordan lyder den? Den gamle salme siger, at ”Julen har englelyd”, som vi med fryd kan synge om. Og det gør vi, når vi i Herning Korforening sammen med Sct. Johannes Kirke inviterer til julekoncert torsdag den 12. december kl. 19:30. Traditionen tro lader vi julens mysterium tone frem i de fortrolige julesalmer, som for mange er ”lyden af Jul”. Samtidig bliver julebudskabet bragt med den kendte tekst iklædt nyere toner. Fælles for dem er, at det er god musik, som man kommer i julestemning af. Der er også plads til, at alle synger med. Velkommen! - Der er gratis adgang!